Kev.nu


Ladda ned spel från nätet


Om man vill spela äldre spel eller mindre spel så behöver man inte nödvändigtvis använda sig av torrents utan det finns massvis med spel att ladda hem från nätet, eller spela direkt på nätet faktiskt. Om man är ute efter nintendospel och emulatorer så går det enkelt att googla efter roms som det kallas. Det finns ett oräkneligt antal sidor som erbjuder sina besökare att ladda hem en väldans massa spel och olika emulatorer. Det går naturligtvis också bra att ladda hem dessa via torrent. Det finns många olika .zip-filer med nästan alla spel som någonsin släppts som man kan ladda hem. Då behöver man inte leta efter just sitt favoritspel och ladda hem det utan man tar hem hela arkivet på en gång och sen kan man välja och vraka vilket eller vilka spel man vill spela.

Det finns också en massa gamla arkadspel att ladda hem och spela på datorn. De flesta gamla arkadspel fanns till Atari och Commodore 64 så man behöver en emulator till någon av dessa för att spela de gamla spelen. Om man vill spela klassiska arkadspel i ny tappning så kan man göra det direkt på nätet. Det finns flera sidor som har olika typer av javaspel. Till exempel Kongregate.com eller Armorgames.com erbjuder tusentals olika spel som man kan spela direkt i webläsaren utan att behöva ladda hem något. Där finns alla olika typer av spel, inte bara arkad. Om man är sugen att testa arkadspel och öka spänningen genom att spela för pengar så går även det bra. Vera & John som du kan kolla in här erbjuder arkadspel och annat smått och gott för pengar i deras online casino.

Slutligen så kan man också ladda ned spel från Steam. Steam är, bland annat, ett gigantiskt bibliotek med massor av spel. Det finns jättemånga spel att ladda hem och spela via steam, vissa är gratis och andra kostar. Det är många speljättar som insett hur stora och populära steam är och släpper sina spela där i samband med release. Det innebär att man inte behöver åka till en affär och köpa spelet utan man kan surfa in på sitt steamkonto och ladda hem det istället. Det är otroligt smidigt och smart och det kanske bästa av allt är att de har gott om väldigt gamla spel som kanske är svåra att få tag på nuförtiden, och de flesta av dessa är också gratis att ladda hem.